Happy new Year

2018 Wat gaan we nu doen?

Persoonlijk in 2018

Ik ben niet goed met het starten van goede voornemens op 1 januari maar toch ben ik dan toch de uitdaging voor 2018 aangegaan.Voor mij persoonlijk betekent het dat al die kilo’s die ik jaren geleden ben kwijt geraakt (35 kg) er weer aanzitten.Het hoe en waarom is een hele andere blog 😉. Het belangrijkste nu is dat ik deze kilo’s nu voorgoed kwijt raak.
Mentaal weet ik precies wat ik hier voor moet doen maar bij de uitvoering gaat het nog wel eens mis. Dus mochten jullie tips hebben of leuke recepten weten voor gezonde vegetarische of vegan lekkernijen dan hoor ik het graag.
 

Blog

Voor Anouk’s kookboek betekent dit dat er ook wat gezonde lekkernijen op de website komen staan maar zeker zo af toe ook een lekkernij om heerlijk te zondigen. De boog kan niet altijd gespannen zijn 😃. Verder wil ik dit jaar met regelmaat meer blogs gaan schrijven over wat ik nu allemaal doe. Waar zouden jullie willen dat ik over schrijf?

Reviews schrijven vindt ik nog een beetje eng maar wie weet stap ik dit jaar wel over deze angst heen.

Verder verwacht ik dat 2018 net zo chaotisch wordt als 2017. Het is namelijk nooit anders geweest 😃.

Welke dromen willen jullie in 2018 waarmaken?

Liefs, Anouk

3 Responses

  1. Linda

    Als eerste heel veel succes met de kilo’s kwijt raken! Ik vind het altijd erg leuk om de koelkast van iemand anders te zien! Of welke producten er in de winkelwagen liggen. Wat jezelf voor gerechten eet per week? Dat zou ik wel willen lezen.

  2. Emina

    Revieuws schrijven? Gewoon doen
    Vanuit je gevoel en de eerste gedachten die in je opkomen… je zult verrast zijn wat er dan op papier verschijnt.
    Just do it!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.