Bloggers Meetup Restaurant Winebar Unique

Een tijdje geleden werd ik door Debby van Deb’s Bakery & Kitchen benaderd voor deze bloggers meetup. Waar ik in eerste instantie nee tegen zei omdat ik qua werk net met een nieuw project bezig zou zijn en ik niet wist of ik vrij kon zijn. Maar na even goed nagedacht te hebben vond ik dat ik deze eerste echte vrije dag in maanden wel verdiend had.

De dag ervoor leek het of ook ik het griepvirus te pakken zou krijgen maar gelukkig heeft deze niet doorgezet.
’s Ochtends nog een beetje aanrommelen waar andere foodies al onderweg waren en ik dacht dat ga ik echt niet redden zo vroeg. Maar zoals altijd zat ik ruim op tijd in de auto onderweg naar Gouda.

Een klein uurtje onderweg en ik parkeerde mijn auto in de dichtbij zijnde parkeergarage waar ik ook Inge van Knoeien met Inge tegenkwam. Samen gingen wij op zoek naar Restaurant Winebar Unique.

Deze ligt net buiten het centrum in een straatje waar je het niet verwacht.
We werden al opgewacht door Debby en Michiel van Flor Y Sabor en langzaam aan kwamen ook de andere Foodies binnenlopen. Het is zo leuk om mensen in real life te zien die je al tijden op social media spreekt. Net of je een bekendheid ontmoet!Ondertussen zijn we hartelijk welkom geheten door Debby en de medewerkers van Unique schenken de eerste bubbels in. Er wordt wat afgekletst en je kan natuurlijk al raden waar het over gaat….eten.Wij krijgen door chef Maurice Hoegee een 5 gangen lunch geserveerd.

Het leuke aan dit restaurant is dat ze geen menukaart hebben en dat je eventueel aangeeft wat je niet lust of welke allergie je hebt. Deze vegetariër was erg benieuwd hoe creatief dit menu zou zijn en dat was het ook!

Menu:
Het ene gerecht was nog lekkerder dan het andere gerecht en dat met goed gezelschap.
De middag was gewoon perfect. Mij maak je blij als wij hier gaan eten.
Debby had nog een heerlijke maanzaadcake met olijfolie van Flor Y Sabor gemaakt en deze was ook te lekker voor woorden.
Kijk eens op de website van Flor Y Sabor. Je kan daar een olijfboom adopteren. Hoe leuk is dat!

De tijd vloog voorbij en voordat we het wisten was het al weer tijd om te gaan. We hadden nog zoveel dingen te bespreken en sommige foodies nog niet eens gesproken. Wat erg jammer was.Wij kregen nog een super leuke foodiebag mee met heerlijkheden van Foodelicious (azijn en nougat) Arjaa’s (homemade cannoli) en Flor Y Sabor (olijfolie)

Op de terugweg nam ik Luuk van Luuk’s kitchen mee en omdat ik zo lekker georganiseerd was moest er op de terugweg nog even getankt worden, dus of hij er iets qua reistijd mee opgeschoten is ?? Het was in ieder geval gezellig onderweg 🙂

Welke leuke Foodies waren er nou nog meer?


Debby, dankjewel voor het organiseren en Foodies ik hoop jullie snel weer ergens anders te zien.

1 Response

  1. Wat leuk om weer terug te blikken zo. Het was gezellig toen en fijn om je ook weer gezien te hebben. Dank voor het noemen van m’n blog.