feestje

Feestje, de website is live!

Wat was het spannend de afgelopen dagen. Opeens staat dat wat je verzonnen hebt op papier.
Het afgelopen half jaar heb ik geleerd dat je moet doen wat je leuk vindt. Voor mij is dat koken, bakken en lezen. Vandaar de naam Anouk’s kookboek. Ik hou van simpele gerechten met niet te veel ingrediënten, hoewel ik af en toe wel een uitstapje maak. Je moet jezelf blijven uitdagen, hoe eng het af en toe ook lijkt.
Heel erg benieuwd wat je jullie van de website vinden, ik ben er in ieder geval blij mee.

Zonder twee andere creatieve geesten zou deze website er niet zijn geweest.
Martine Goldenbeld, Grafisch Designer, heeft gezorgd voor het ontwerp van de website. In ons eerste gesprek vertelde ik welke ideeën ik had voor de website. Deze waren voor het logo al vrij expliciet. Ik was dan ook erg benieuwd hoe zij dit ging vormgeven. Het is fantastisch gedaan! Super! Bekijk haar website eens www.martinegoldenbeld.nl
Laura Kempers , LJK Fotografie,  heeft de foto’s voor de website gemaakt. Het was even zoeken naar de juiste stijl zo midden in de woonkamer, maar wat zijn ze mooi geworden! Bekijk haar Facebook pagina eens www.facebook.com/LJKPhotographyy/
Ik heb nog meer in petto voor de website en ik kijk nu al uit naar de samenwerking in de toekomst met deze twee dames. Girls rock!

Ik zeg tijd voor een feestje.

5 Responses

  1. loes

    Joehoe, eindelijk is het dan zover,Leuk! Het ziet er in ieder geval fris en gezellig en lekker uit. Precies jijzelf en je recepten. Heel veel succes!
    Groetjes Loes en de rest

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.