foodies in the garden

Foodies in the garden (in da house)

Op het moment dat ik dit schrijf is het alweer een week geleden dat ik aan de voormiddag stond van mijn eerste event Foodies in the Garden.

Wat ik belangrijkste vond is om iedereen te leren kennen, het mocht dus persoonlijk worden en niet rennen van het ene bedrijf naar het andere om alle informatie binnen te zuigen en op naar de volgende. Hoewel daar niets mis mee is want ik doe het het graag! Heel graag!

De tuin zou worden omgetoverd in de sfeer Relax Summer. Zwembad, frisbee, jeu de boules, tafelspelletjes maar helaas werkte het weer niet mee en werd het Foodies in da House. Schilderijen van de muur om andere plakkaten ten toon te stellen en de kast uitmesten om daar de mocktails ten toon te stellen.

Mirjam van Smaak het zelf zou met de trein komen en tuurlijk haal ik die even op.

Daarna druppelen de andere Foodies binnen Tessa van Patesserie, Heidy van Homemadeheidy, Pauline van Bij Pauline. Het is al meteen een dol boel met dat wat iedereen heeft meegenomen. Je vraagt een foodie om 1 ding mee te nemen en ze nemen er 3 mee haha. De tafel was dan ook snel gevuld met allemaal lekkere dingen en ik heb nog maar wat lekkernijen in de koelkast laten staan.

Zo grappig dat je elkaar eigenlijk niet kent maar een hoop van elkaar weet maar nog nooit hebt gezien en dat het meteen gezellig is en iedereen door elkaar praat.

Judith van Homemade Queen kon helaas niet komen maar was er toch een beetje bij doordat zij twee heerlijke taarten had opgestuurd. De Carmelita en de Boterkoek.

Als eerste werden de lekkernijen natuurlijk gefotografeerd maar toen Marlon van Lekker eten met Marlon en Feestbuffetten.nl pas binnen was en die kwam met bombarie binnen haha. Marlon zat namelijk in het gips met haar been en haar man is zo lief geweest om haar te brengen. Vanuit de auto in de rolstoel hup naar binnen op de bank. Gelukkig is mijn huis van een oud vrouwtje geweest 😉 dus de rolstoel kon gewoon mee naar binnen.
Het snoepen van al dat lekkers kon gaan beginnen en ik kan je zeggen O,O,Oww wat was dat lekker!
Waar werd er allemaal over gepraat vragen jullie je af ? Van vragen over hoe moet je dit of dat doen tot hoe is het om een eigen bedrijf te hebben en wanneer maak je de keuze om van je hobby je werk te maken en er werden ook persoonlijke verhalen gedeeld.
De tijd ging zo snel dat ik bijna vergat dat het Bingo tijd was.

Vanuit Defensie waren er twee 24 uurs overlevingspakketten gedoneerd en Uitgeverij Good Cook had het boek De Poptailbar toegestuurd. De gelukkige winnaars waren Tessa, Mirjam en Marlon.

Na dit bingo avontuur aten we nog heerlijk van de lekkernijen en kletsen we heerlijk verder. Omdat ik niet wilde dat de dames hongerig naar huis gingen had ik nog een soepje en Flammenkuchen klaar staan maar we hadden ons zo vol gegeten dat deze er niet meer bij pasten 🙂

Rond 18:30 uur vertrekt de eerste foodie en ik kan eindelijk de goodiebag meegeven. Niet dat ik wil dat ze gaat maar ik heb voor het eerst bij bedrijven aangeklopt of ze mij wilden helpen.

Wat een lieve reacties heb ik op mijn mailtjes gekregen en hoeveel bedrijven willen samenwerken met een beginneling zoals moi. Ik was echt verbijsterd en heb bij iedere mail een dansje gedaan.

De goodiebag bestond dan ook uit producten van Maza, Funcakes,Hands of my chocolate, Senses of Living , De Stoerderij, Bettine Kaas, De Smaak van Nederland en Van Wonderen stroopwafels. Wat een verwennerij en wat voor leuks kunnen we daar allemaal mee maken! Zo benieuwd wat iedereen maakt incl. mijzelf.

De laatste foodie vertrekt rond een uur of 8 en ik kijk mijn woonkamer rond … ok dat moet nog even opgeruimd worden….De afwas wordt gedaan en de gedeeltelijke rest is voor morgen. Nu even nagenieten van mijn eerste event maar ik weet zeker dat ik dit nog een keer ga doen.

Foodies bedankt voor jullie komst, zonder jullie was het niet gelukt!
Bedrijven dank jullie wel voor de samenwerking, jullie zitten in mijn hart ❤

 

2 Responses

  1. Wat een leuke verslag van een leuke en gezellige middag! Dank je voor het organiseren, was echt leuk om elkaar nu eens in het echie te treffen!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.