homemade heidy

Kookstudio Homemade Heidy

Zondag 16 september was het zover de opening van de Kookstudio van Homemade Heidy. Ik vond het een super leuk verjaardagscadeau ondanks dat ik het niet vierde 😉.

Limomade stand met homemade limonadeOPENING

Al van ver af kon je zien waar het feestje was. De roze ballonnen kwamen je tegemoet en je werd welkom geheten door Team Homemade Heidy. Omdat het zulk lekker weer was begon het feestje al buiten met een homemade limonade stand en een koffiebar van of eigenlijk een koffiefiets met de lekkerste koffie en thee en natuurlijk was Heidy daar ook in haar hippe roze pak met glitterschoenen.

 

 

 

 

Homemade HeidyDE KOOKSTUDIO

Als je de trap op loopt kom je uit in de kookstudio. Een grote open ruimte waar je meteen wordt getrokken naar de achterwand waar Color the World een hele gave muurschildering heeft gemaakt van het logo van Heidy! In het midden van de kookstudio staat een lange tafel waar heerlijke lekkernijen zoals Russische tupfkuchen, Oreo brownies, Caramel Pindataart, Appeltaart, Cheesecake, Macarons en ook koekjes met het logo van Heidy staan gemaakt door Droomkoekjes. Daarnaast werd er nog met heerlijke hartige hapjes langsgelopen.

 

 

SPEECH

Een opening kan natuurlijk niet zonder speech. Zoals waarschijnlijk iedere kok staan zij liever achter het fornuis dan ervoor maar toch durfde Heidy het aan en bedankte zij, een beetje emotioneel, alle mensen om haar heen die haar hadden geholpen met haar droom te verwezenlijken.

FOODIE FRIENDS & FAMILY

Natuurlijk was ik niet de enige die er was 😊. Familie, vrienden en een heleboel Foodies (o.a. Debs bakery, Slowfoody en Knoeien met Inge) waren er ook. Het is altijd een soort van reünie om iedereen weer te zien en nieuwe Foodies te ontmoeten. Ik zag tevens dat ik nog wat Foodies had gemist via Instagram.

 

foodiebag Homemade heidyFOODIEBAG

Als deze opening al niet geweldig was kregen we ook nog een foodiebag mee met de lekkerste en leukste dingen erin. Red love appel en sap, chocolaatjes van Awesome, CaramelZ Zeezout, de heerlijke broden van Luscious Loafs, een koelkastmagneet van Homemade Heidy, onderzetters van Le Creuset en een receptenboekje van eigen huis en keukens en dat alles in een leuke Homemade Heidy shopper.

TOT SLOT

Wat een heerlijke dag was het en wat is de kookstudio gaaf geworden! Ik vind het inspirerend om te zien hoe deze girlboss haar dromen achterna gaat. Het kan niet anders dan dat dit een groot succes wordt.

P.S. HOMEMADE HEIDY

Gelukkig mag ik 5 oktober weer aanwezig zijn om dan de workshop koken met Caramelz te volgen.

UPDATE

De kookstudio van Heidi is er niet meer. Heidy is verhuist naar het Limburgse en bakt en kookt nog steeds maar zonder kookstudio. Je kan op haar website terecht voor heerlijke recepten.

 

 

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.