Eiersalade met mosterdmayonaise

Eiersalade met mosterdmayonaise

Momentje om te genieten tijdens de lunch

Mijn lunches zijn meestal niet zo bijzonder. Vooral omdat ik mij meestal niet de tijd gun omdat er altijd wel wat onverwachts gebeurd wat nu af moet. Ik heb het dan niet over de dagen dat ik thuis achter mijn laptopje zit om voor de website te werken ;). Ik neem mijn lunchtas altijd mee aan het begin van de week zodat ik de koelkast op het werk kan vullen en er verder in de week niet meer aan hoef te denken.
’s Ochtends wil ik namelijk nog wel eens wat vergeten. Het is dan ook echt een feestje als ik mij bedenk dat ik de volgende dag mijzelf ga trakteren op een lekkere lunch. Deze eiersalade met mosterdmayonaise is echt zo’n feestje waarvoor ik even helemaal niets doe.

Ingrediënten

4 eieren
40 gram prei
1 tl kerriepoeder
Mosterdmayonaise
Peper
Zout
Bieslook
Bagel

Bereidingswijze Eiersalade met mosterdmayonaise

  1. Kook de eieren hard.
  2. Snij de prei in halve ringen.( eerst door de helft snijden en daarna plakjes snijden)
  3. Als de eieren zijn gekookt en je deze hebt gepeld. Prak deze dan met een vork totdat je kruimels hebt in een bakje.
  4. Voeg de prei en de kerriepoeder toe aan de eieren.
  5. Voeg naar eigen smaak de mosterdmayonaise toe maar begin zeker met een eetlepel. Ik hou van smeuïg, dus bij mij gaat er iets meer bij.
  6. Voeg peper en zout naar smaak toe.
  7. Garneer met de bieslook.
  8. Smeer deze eiersalade op een bagel en het genietmomentje kan beginnen.

Eet smakelijk!



  • De mosterdmayonaise bij de ingrediënten kun je zelf maken door dit recept te volgen.
  • Heb je een feestje dan past deze eiersalde ook heel goed op een toastje.

Heb je deze eiersalade gemaakt ? Laat mij het dan weten via Facebook, Instagram of in een reactie hieronder. Vind ik leuk!

 

Facebook
PINTEREST
PINTEREST
Instagram
Follow by Email

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.