Save the date

Save the Date – Foodies in the garden

En dan organiseer je opeens een Foodies event. Hoe dat nu gebeurt is, vraag ik mij toch nog heel even af?
In mijn hoofd zitten altijd wel ideeën maar de meeste komen niet tot uitvoer omdat ze onmogelijk zijn of omdat ik denk dat er niemand in geïnteresseerd is. Zo liep ik al een tijdje met het idee voor een foodies event waarbij foodies elkaar konden ontmoeten en genieten van elkaars bak- en kooksels. Want iedere dag op Instagram komen de lekkerste foto ’s en video’s voorbij. Zo volg je bepaalde accounts met meer dan interesse omdat je digitaal contact hebt met de persoon achter het account. Je bent dan ook nieuwsgierig wie die persoon is. Het zou zooo leuk zijn om elkaar te ontmoeten!

De naam is geboren: Foodies in the garden.
Ik blijf malen, er komt toch niemand. Het wordt weer in de ijskast geparkeerd.

Tot afgelopen week toen ik uitgedaagd werd door Daniëlle van Foodaholicnl om twintig feitjes/weetjes te posten die niet over eten gingen. Voor ik het wist had ik dit erin gezet (voor meer feitjes/weetjes check IG) en er kwamen zoveel lieve reacties op mijn post en het event dat ik de stoute schoenen heb aangetrokken. Ik ga het organiseren!

Hoe de middag er gaat uitzien weet ik nog niet precies, dat zal de aankomende weken duidelijker worden als dat wat ik in mijn hoofd heb ook definitief wordt. Het enige wat ik zeker weet is dat het persoonlijk wordt. Elkaar beter leren kennen en genieten van elkaars bak- en kooksels.

Voor de foodies die zich nog niet hebben opgegeven, doe dit snel voor je het weet zijn alle plekken bezet.

Wil je weten wie zich al hebben opgegeven? Tromgeroffel…..

Daniëlle – Foodaholicnl
Marlon   – Lekker eten met Marlon
Judith    – Homemade Queen
Tessa    – Tessa Patesserie
Mirjam   – Smaak het zelf
Heidy     – Homemade Heidy
Hilde      – Slowfoody
Pauline  – Bij Pauline

Foodies, ik kan niet wachten om jullie zien. Hoeveel nachtjes slapen nog ?

Liefs, Anouk

 Benieuwd hoe het is geweest? Bekijk dan deze blog!

1 Response

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.